Inloggen

André dient zijn ontslagbrief in!

 

André werkt bij RegioEffect in een Duurzaam InzetbaarheidsContract. Hij kwam van de gemeente Zevenaar en zie hier zijn ontslagbrief bij RegioEffect!

11 februari 2021,

 

Geachte heer van Glabbeek, mevrouw van Wagenberg / beste Bram en Monique,

Mijn detachering bij de gemeente Doesburg heeft er in geresulteerd dat ik hier in dienst kan komen.

Per ingang van 15 Februari 2021 treed ik in dienst bij de gemeente Doesburg als medewerker beheer afdeling leefomgeving. Derhalve verzoek ik om beëindiging van de arbeidsovereenkomst van RegioEffect/Commatrai.

In Doesburg heb ik een prettige werkkring gevonden waar ik weer terug ben in mijn vakgebied en mij heel breed kan inzetten om op plezierige wijze collega’s te ondersteunen in de uitvoering van beleid- en beheertaken. Binnen een team van 5 beheerders zal ik voornamelijk de beleids- en beheertaken op het gebied van waterbeheer waarnemen. Daarnaast kan ik mij ook inzetten bij de ondersteuning en sturing op werkprocessen in de bijhouding Basisregistraties BGT en BAG.

Ik wil jullie bedanken voor de plezierige tijd en vakkundige ondersteuning bij RegioEffect.

Met vriendelijke groet,

 

van Wagenberg
541
15 February 2021
Share

Het laatste nieuws

In deze vakantiemaand hebben we diverse matches gemaakt en twee nieuwe...
7 september 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent