Inloggen

“Ik kon me goed focussen op een passende vervolgstap in mijn loopbaan"

Alweer een mooi verhaal! Eén van onze kandidaten vertelt openhartig over zijn carrièrestap en ervaring als duurzaam inzetbare medewerker: “Ik heb de overstap naar RegioEffect gemaakt, omdat ik het belangrijk vond om goede, professionele ondersteuning te krijgen bij het vinden van een nieuwe baan. Op dit vlak staat RegioEffect goed aangeschreven.” 


Een mooie carrièrestap 
“Als manager van een gemeentelijke organisatie heb ik de overstap naar RegioEffect gemaakt op basis van een Duurzaam Inzetbaarheidscontract. Door dit dienstverband kon ik me ook goed focussen op een passende vervolgstap in mijn loopbaan. Al voor de overstap formeel rond was, heeft RegioEffect de ondersteuning naar mij toe opgepakt. Bovendien hebben de medewerkers mij vrijwel meteen het gevoel gegeven, dat ik welkom was. Dat heb ik als erg prettig ervaren.”


Oriënteren op de arbeidsmarkt
“Ik wist zelf al vrij goed welke kant ik op wilde. Hierdoor kon in onder begeleiding van Monique ook snel aan de slag met een oriëntatie op de arbeidsmarkt. Monique heeft me goed ondersteund om vanuit eigen kracht en overtuiging sollicitatiegesprekken te voeren. Monique is scherpzinnig en doortastend en was daarom in kort tijdsbestek van toegevoegde waarde voor me.”


Een waardevolle ondersteuning
En ook vertelt onze kandidaat over de rol die wij, als begeleidende partij, in zijn zoektocht naar passend werk hebben gespeeld: “RegioEffect heeft actief met me meegekeken naar beschikbare vacatures. Dat was een welkome aanvulling op de zoektocht die ik zelf ondernam. Bovendien was de ondersteuning van één van de medewerkers om actiever en beter gebruik te maken van sociale media, waardevol. Ik kijk positief terug op de samenwerking met RegioEffect.”
 

Monique van Wagenberg
284
19 August 2021
Share

Het laatste nieuws

Ook deze maand hebben we diverse matches gemaakt en twee nieuwe professionals...
3 december 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent