Inloggen

(Junior) Civiel Projectleider

Noord Brabant Limburg
Nieuw
Share

Functie omschrijving (Junior) Civiel Projectleider

Het doel om Someren voor alle inwoners leefbaar te houden, brengt grote ontwikkelopgaven met zich mee. De wereld verandert immers continu en dat resulteert in prachtige maar complexe uitdagingen op breed (sociaal)maatschappelijk terrein. Wil jij de gemeente Someren helpen in de ontwikkeling van de fysieke leefomgeving en daarbij alle ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen binnen het civieltechnische vakgebied? Dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?
Wanneer je door Someren loopt, zul je met trots het resultaat van jouw eigen werk kunnen zien; groenvoorzieningen, bedrijventerreinen, wegen en woningbouwlocaties. Als Civiel Projectleider ga je namelijk aan de slag met brede civieltechnische projecten. Hierbij speelt duurzaamheid een steeds grotere rol en projecten die hieraan gerelateerd zijn worden (op termijn) ook onderdeel van jouw werkzaamheden.

  • Je regisseert de projecten van plannings- tot uitvoeringsfase en streeft ernaar dit zo efficiënt mogelijk te doen
  • Hiervoor formuleer je de project- en resultaatdoelstellingen (in termen van tijd, capaciteit, organisatie, kwaliteit, informatie, communicatie, risico en financiën)
  • Je zal veel samenwerken en schakelen met interne en externe stakeholders en collega’s
  • Je houdt oog voor de inwoners van Someren door de maatschappelijke dialoog met hen aan te gaan over hun belangen.

Zo draag je bij aan het doel om Someren voor alle inwoners leefbaar te houden!

Functie eisen (Junior) Civiel Projectleider

Wij vinden je competenties en motivatie belangrijker dan jouw opleiding en ervaring. Natuurlijk is ervaring in een soortgelijke rol een pre, maar het belangrijkste is dat je onderstaande checklist af kunt vinken:
  • Hbo werk- en denk niveau
  • Communicatief sterk; zowel mondeling als schriftelijk
  • Leergierige houding
  • In staat om belangen af te wegen en knopen door te hakken
  • Van nature een sterke onderhandelaar en bemiddelaar
  • En bovenal: motivatie en enthousiasme om jezelf te ontwikkelen binnen het civieltechnisch vakgebied en mee te bouwen aan de gemeente Someren.

Bedrijfsprofiel

Het team
Je wordt onderdeel van het team Openbare Ruimte en zal veel samenwerken met je ervaren collega’s, die jou indien nodig kunnen begeleiden in jouw ontwikkeling. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de fysieke leefomgeving binnen en buiten de bebouwde kom van gemeente Someren; wegen, verkeer, groen, afval, riolering en water.


De gemeente Someren
De gemeente Someren is een relatief kleine gemeente, waardoor je in de volle breedte civieltechnische projecten op kan pakken. Daarnaast geloven we in de kracht van samenwerking en zijn we ervan overtuigd dat jij je snel thuis zult voelen in onze laagdrempelige organisatie met korte lijntjes!
Voor meer informatie over de gemeente Someren, klik hier.

Als gemeente krijgen we te maken met grote ontwikkelingen, maatschappelijke opgaven zoals de omgevingswet, duurzaamheid en woningbouw en veranderende overheidstaken. Daarom zijn we ons aan het voorbereiden om hier zo goed en flexibel mogelijk op in te kunnen spelen zodat we met elkaar klaar zijn voor de opgaven die voor ons liggen. Dit doen we samen!

Arbeidsvoorwaarden

Werken binnen deze informele organisatie betekent werken in een prettige werksfeer. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld:
  • Je ontvangt een contract voor 1 jaar met daarna de intentie tot een vast contract.
  • Afhankelijk van je ervaring krijg je een salaris van maximaal € 5.009,- (schaal 10).
  • Daarnaast zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten woon-werkverkeer, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Ook beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, in te zetten voor je vitaliteit of er vakantie uren van te kopen.

Vragen of enthousiast geworden?
Voor nadere informatie over deze functie of interesse kan je online solliciteren of contact opnemen met Bram van Glabbeek via bram@regioeffect.nl of 06-51592700 (WhatsApp mag ook).
Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen en bij positieve beoordeling word je direct uitgenodigd voor een gesprek.

Bram van Glabbeek
(Junior) Civiel Projectleider

Laatste vacatures

Job Banner

Traineeship YoungEffect

RegioEffect biedt het Traineeship YoungEffect: een traineeprogramma met maatschappelijke impact! Dit is jouw kans om bij te dragen aan actuele maatschappelijke vraagstukken. Het unieke karakter...

Directievoerder

Voor een gemeente in Noord-Brabant zijn we op zoek naar een directievoerder; jij vertegenwoordigt de opdrachtgever richting de aannemer en ziet toe op naleving van bestekken in de openbare...

Adviseur Bodem

Voor een opdrachtgever in Gelderland zoeken we een Adviseur Bodem; jij zorgt dat er in plannen voor de fysieke leefomgeving op een verantwoorde manier rekening wordt gehouden met het aspect...

Interim manager programmering openbare ruimte

Werk met strategisch en tactisch ingestelde collega’s aan het beheer en de vernieuwing van de openbare ruimte in een gemeente in Noord-Brabant waar het prettig leven is.

Regisseur Openbare Ruimte

Wil jij het centrum van Apeldoorn nog prettiger, duurzamer, toegankelijker én veiliger maken? Voor bewoners, ondernemers en bezoekers? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Apeldoorn is...

Projectleider Openbaar Gebied

Pionier. Maak plannen van uitdagingen. Groei. Én geef vorm aan de toekomst van de gemeente. Als Projectleider Openbaar Gebied ben je niet zomaar een schakel, je bent de architect van...

STAY UP-TO-DATE

Sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas volutpat ultricies erat, at accumsan turpis lacinia non. Praesent vel ligula rhoncus, hendrerit neque in, tristique lectus. Praesent at interdum diam, eget condimentum ex. Sed lectus felis, suscipit et libero id, faucibus aliquam tellus. Titillum Web 22 light 34 lineheight. Suggested words: 50 - 60.

Maak Job Search Agent