Inloggen

Ilse Bieleveldt

Ilse  Bieleveldt
Naam: Ilse Bieleveldt

CV:

Per 1 april 2016 ben ik begonnen als Senior Adviseur bij RegioEffect. Met name de missie 'het geven van een stukje dynamiek aan mensen in hun werkzame leven' is voor mij een reden geweest om hier te gaan werken. Hiervoor heb ik diverse jaren gewerkt als vestigingsmanager binnen de uitzendbranche en als HRM adviseur en in de re-integratie in met name de onderwijssector. Deze branche wil ik dan ook graag verder bewerken vanuit RegioEffect.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat er aandacht is voor duurzame inzetbaarheid, m.i. is iedereen hierbij gebaat. Voor jou als werknemer is het belangrijk om voldoening uit het werk te halen en te werken in een prettige omgeving met collega's en leidinggevende. Voor jou als werkgever levert het gemotiveerde en competente medewerkers op, naast een goede sfeer en een laag ziekteverzuim. Graag adviseer en ondersteun ik daarom organisaties met als doelstelling kwaliteit en vitale werknemers. Het geeft mij energie om organisaties en medewerkers te adviseren, ondersteunen en coachen op het gebied van loopbaanmanagement. Ieder mens wenst namelijk het maximale uit zichzelf te halen. Kernbegrippen zijn voor mij hierbij voldoening, waardering, erkenning en ontwikkeling.

Privé vind ik het fijn om met met mijn twee kinderen en man tijd door te brengen, met vrienden een hapje te gaan eten en lekker te wandelen (en hardlopen) in de natuur.