Inloggen

Mareen Medema

Mareen  Medema
Naam: Mareen Medema
Mobiel: (06) 2811 5693

CV:

Sinds februari 2019 ben ik in dienst bij RegioEffect als Recruiter & Matchmaker.

Ruim 10 jaar heb ik dit gedaan binnen de Randstadgroep, in de combinatie Sales & Recruitment. Na een kleine uitstap van twee jaar in het Hoger onderwijs als docent / praktijkcoördinator, ben ik blij met deze nieuwe uitdaging. Met name de missie van RegioEffect spreekt mij erg aan en vind ik een fijne context om werkzaam in te zijn. ‘Mensen dynamiek brengen in hun huidige werkzame leven, met behoud van rechtszekerheid en geborgenheid.’ Ik geloof daarin!

De rode draad én passie in mijn carrière is het verzilveren van kansen! Ik ben een allround arbeidsmarkt-professional met oog voor mens en organisatie. Ik ben op mijn best in een dynamische werkomgeving waar gevoel moet zijn voor verschillende belangen.

Privé houd ik van lekker koken en tafelen. Bij voorkeur met mijn gezin en/of familie en vrienden. Daarnaast hou ik erg van muziek. Ik treed professioneel op als zangeres van Jazz & Easylistening en werk onder de naam MareenMusic met verschillende muzikanten. Maar het bezoeken van concerten vind ik ook een heerlijke bezigheid.