Inloggen

Succesvolle matches augustus 2021

In deze vakantiemaand hebben we diverse matches gemaakt en twee nieuwe professionals die we verwelkomen. Lees ze hieronder!

  • We hebben twee professionals mogen verwelkomen in een Duurzaam InzetbaarheidsContract, een communicatie adviseur vanuit een gemeentelijke organisatie. Het contract gaat in per september aanstaande. En een salarisadministrateur vanuit een gemeente. Dit contract is per augustus ingegaan. 
  • Een kandidaat in begeleiding van de gemeente Arnhem gaat via detachering aan de slag bij de gemeente Lingewaard als medewerker Klant Contact Centrum. 
  • Een kandidaat in een Duurzaam InzetbaarheidsContract bij RegioEffect heeft een switch gemaakt van Adviseur Communicatie naar docent Nederlands bij de Defensie.
  • We hebben de vacature voor interim HR-adviseur bij Waterschap de Dommel ingevuld met een ZZP’er uit onze kandidatenpool. 
  • Een kandidaat, conciërge, hebben we aan een werkervaringsplaats kunnen helpen in het Primair Onderwijs met accent op technisch onderhoud en ondersteuning bij de lessen techniek.
     
Mareen Medema
225
7 September 2021
Share

Het laatste nieuws

Ook deze maand hebben we diverse matches gemaakt en twee nieuwe professionals...
3 december 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent