Missie & visie

Mensen met behoud van zekerheid & geborgenheid dynamiek laten beleven in hun werkzame leven, dat is onze missie!
RegioEffect is daarom een organisatie die met nadruk op een persoonlijke benadering onderwijs, overheden, zorg en welzijn en aan de overheid gerelateerde organisaties ondersteunt bij de (inter)regionale uitwisseling van personeel. Dat doen we door actief en met respect te makelen en te schakelen. Daarnaast leggen wij verbindingen tussen de non-profit en de profit sector, door kandidaten die zich vanuit de 3 branches onderwijs, overheid en zorg en welzijn bij ons melden desgewenst ook te bemiddelen naar een functie in het bedrijfsleven.

Deze dienstverlening bieden wij aan om de externe inhuur en de daaraan gekoppelde hoge kosten naar beneden te brengen. Doordat organisaties steeds meer moeten bezuinigen worden vacatures bevroren die vervolgens ingevuld worden door middel van externe inhuur. Doordat moet worden ingeleverd op volume en kwaliteit van geleverde arbeid, vormt dit problemen bij korte termijn projecten maar ook op de lange termijn voor de productiviteit en zelfs continuïteit van de organisatie. RegioEffect werkt daarom aanvullend op de al bestaande digitale platforms. Onze meerwaarde zit in het leggen van verbindingen tussen diverse domeinen, over organisaties heen, regionaal en interregionaal en het bieden van een totaal aanbod gericht op duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling. Nu en in de toekomst willen wij gedreven, vol passie en met grote kennis van de arbeidsmarkt een professionele sparringspartner zijn voor onze relaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Recente nieuwsartikelen
18-10-2019
Het Huis van Werkvermogen Het concept Huis van Werkvermogen beschrijft de zeven factoren die invloed hebben op de inzetbaarheid van ...